cover-image

 Over Robin 

Wie is Robin en wat doen we?

Robins missie

In de drukke wereld van de zorg en welzijn is het vinden van gekwalificeerd personeel van essentieel belang. Organisaties worstelen soms met het vinden van de juiste mensen die passen bij hun waarden en behoeften. Bij Robin is dit precies waar we ons op richten: het maken van de perfecte match tussen organisatie en getalenteerd personeel.

Daarom is Robin in 2019 ontwikkeld als onderdeel van PRO Groep. PRO Groep is al sinds 2008 actief in de zorg en het moederbedrijf van onder andere Robin, Evie en Praktijksteun.

cover-image

Robin is er voor…

Voor zorgorganisaties in de regio’s Gelderland, Limburg en Noord-Brabant is Robin beschikbaar voor personele vraagstukken. Bij Robin willen we niet alleen werkzoekenden ondersteunen en begeleiden bij het vinden van een vaste baan in de zorg, maar ook organisaties. We begrijpen dat, net als de sollicitanten, iedere organisatie uniek is. Daarom is het essentieel om de juiste match te maken tussen werkzoekenden en organisaties. Door nauw samen te werken met beide partijen, streven we ernaar om duurzame relaties te creëren waar iedereen van kan profiteren.

We willen als betrokken, bevlogen en deskundige organisatie in de arbeidsbemiddeling bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg en welzijn. Hoe we dat doen? We geloven dat getalenteerd personeel de sleutel is tot het leveren van uitstekende zorg en hulpverlening, daarom richten we ons op het ondersteunen en leveren van deze talenten aan  deze organisaties.

Naast arbeidsbemiddeling bieden we ook waardevolle ondersteuning op het gebied van HR en recruitment. Soms hebben organisaties extra capaciteit of expertise nodig, vooral in drukke tijden of wanneer een collega uitvalt. Daarom hebben we speciaal opgeleide HR- en recruitmentexperts voor de zorgsector beschikbaar. Deze professionals kunnen het wervings- en selectieproces binnen iedere organisatie direct oppakken en ondersteunen.

Senior Recruitment Business Partner

Recruitment Business Partner

Inhouse Recruiter

Inhouse Recruiter

cover-image

Wat ons onderscheidt?

We streven naar duurzaamheid! We willen een blijvende impact hebben op de branche door het begeleiden van professionals naar vaste dienstverbanden. Hetzelfde geldt voor onze HR interims: hierdoor kunnen je als zorgorganisaties niet alleen profiteren van tijdelijke expertise, maar ook potentiële lange termijn medewerkers vinden die perfect passen binnen je team.

Of het nu gaat om het vinden van het juiste personeel, het optimaliseren van HR-processen of het bieden van tijdelijke ondersteuning, Robin staat klaar om te helpen en je organisatie te versterken.

...zorgt voor de beste match.

...weet te binden en boeien.

...is actief in Gelderland, Limburg en Noord-Brabant.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.