cover-image

Robin als  werkgever 

Wij helpen je graag met het maken van de juiste match

Bij Robin richten we ons op arbeidsbemiddeling in de zorg en welzijn sector. Onze missie is om werkzoekenden te ondersteunen bij het vinden van een baan die past bij hun vaardigheden en interesses.

Dat doen we middels een goede vertaling te maken van cultuur bij onze klanten zodat je als kandidaat de beste keuze kan maken.

cover-image

Not only Batman needs Robin

Tegelijkertijd helpen we organisaties bij het vinden van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Robin zorgt in een lastige arbeidsmarkt voor een optimale vaste bezetting in je organisatie. Dat doen we door bij de werving van nieuwe kandidaten een goede vertaling te maken van de cultuur in je organisatie zodat dit verhaal aanslaat bij de juiste kandidaat. Het begeleiden naar een direct dienstverband staat hierbij altijd centraal.

Daarbij kun je gedurende het hele proces rekenen op deskundige, betrokken en bevlogen professionals die meedenken in jouw behoefte.

Onze Robins:

cover-image

Onze visie is..

Om een belangrijke partner te zijn in de arbeidsbemiddeling in de zorg- en welzijn sector en om bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit door het ondersteunen en leveren van getalenteerd personeel.

Interim HR en recruitment adviseurs

Daarnaast biedt Robin ook de dienstverlening voor projectmatige inzet van speciaal opgeleide HR en recruitment experts voor de zorgsector. Deze professionals kunnen het wervings- en selectieproces binnen elke zorgorganisatie direct oppakken of ondersteunen. Ze kunnen helpen met bijvoorbeeld het optimaliseren van social media accounts voor recruitmentdoeleinden of administratieve taken. Onze HR interims kunnen ingezet worden voor kortere tijd of overgenomen worden.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.