cover-image

De sollicitatieprocedure bij Robin

Kom je ook bij Robin werken?

Wij helpen je graag met het maken van de juiste match

Wanneer je solliciteert bij Robin is het belangrijk dat we elkaar in een korte periode goed leren kennen. Zo vinden we allebei uit of er een match is.

Wat kun je verwachten als je bij Robin solliciteert? We nemen je graag mee in de sollicitatieprocedure.

cover-image

Onze sollicitatieprocedure

1. Solliciteren

Leuk dat je interesse toont in een baan bij Robin! Bij Robin kan dit op verschillende manieren. Direct via onze website of wellicht heb je ons een Whatsapp bericht gestuurd naar aanleiding van een advertentie. Heb je een cv? Dan mag je die naar ons doorsturen. Heb je die (nog) niet? Geen enkel punt. Je kunt gewoon solliciteren zonder cv.

2. Ons eerste contact

Na jouw sollicitatie nemen we zo snel als mogelijk telefonisch contact met je op. Komt bellen niet zo goed uit voor je? Dan zie je vanzelf een e-mail of Whatsapp bericht verschijnen. Hebben we contact? Dan heb je uiteraard de mogelijkheid je eerste prangende vragen al aan ons te stellen. Allebei nog enthousiast? Dan plannen we graag een eerste (video)gesprek met je in.

3. Het eerste gesprek

In een eerste gesprek willen we een goed beeld van jou krijgen. En jij natuurlijk ook van ons. Schroom dus niet om ons alle vragen te stellen die je hebt. Wij zullen ons ook niet inhouden. Wie ben jij? Wie zijn wij? Welke achtergrond heb je? Wat kan Robin je bieden? Al dit soort vragen kunnen aan bod komen. Na dit eerste gesprek kun je snel een terugkoppeling verwachten van jouw contactpersoon bij Robin.

4. Het tweede gesprek

Is de vonk overgeslagen? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. Afhankelijk van de vacature vindt dit gesprek plaats met Robin of met de opdrachtgever. Hierbij gaan we nog wat meer de diepte in! Wat zijn jouw eigenschappen, kwaliteiten en over welke ervaring beschik je?
Soms is het plezierig om eerst een kijkje te nemen op de werkvloer alvorens je een keuze maakt. Bij de meeste opdrachtgevers is het mogelijk dat je geheel vrijblijvend een paar uurtjes meeloopt, zodat je een goed beeld kunt vormen van de werkzaamheden.

5. Assessment

Afhankelijk van de vacature en de afspraken met de organisatie waar je gaat werken, wordt er nog een assessment of compententieprofiel afgenomen.

6. Match!

Is er een match? Dan doen we je graag een aanbod. Ben je akkoord met dit aanbod en heb je het contract ondertekend? Dan wensen je van harte welkom bij Robin en begeleiden we je naar je werkplek.

cover-image

En dan?

Soms moet je eerst nog uitwerken bij je vorige baan en duurt het enkele weken voordat je daadwerkelijk start. Geen zorgen, we houden contact, zodat je bij aanvang een zachte landing maakt. Ook tijdens je werk via Robin houden we contact met je. De eerste periode is vaak intensief en is het plezierig om Robin als sparringpartner te hebben. Robin blijft betrokken en staat je bij met raad en daad!

PRO HRM

Wanneer je middels een detacheringsovereenkomst te werk wordt gesteld bij een van onze opdrachtgevers, kan het zijn dat je in loondienst treedt bij PRO HRM, die alle verplichtingen in het kader van werkgeverschap op zich neemt en de opdracht zal uitvoeren in samenspraak en samenwerking met Robin Zorg B.V.

HR en recruitment

Naast professionals in de zorg zoeken wij ook mensen met HR en/of recruitmentvaardigheden die het verschil willen maken in de zorg. Niet bij één, maar meerdere organisaties. Het sollicitatieproces hiervoor verloopt dat nét iets anders. Als interim HR en recruitment adviseur ga jij op opdrachtbasis werken bij verschillende organisaties binnen de zorg en welzijn branche. Deze opdrachten hebben gemiddeld een duur van drie tot zes maanden. Tijdens deze periode heb je een keer in de twee weken een terugkom ochtend, zodat je samen met de andere interim HR en recruitment adviseurs kan sparren.

Benieuwd geworden?

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.