cover-image

 Werken bij  Robin

Het ideale opstapje naar jouw droombaan.

Robin lanceert je naar jouw droombaan

Draag zorg met Robin. Robin zoekt een goed passende vaste baan waar je energie van krijgt.  Dat doen we middels een goede vertaling te maken van cultuur bij onze klanten zodat je als kandidaat de beste keuze kan maken. Daardoor blijven onze kandidaten vaak voor lange tijd verbonden aan de uitdaging die ze via Robin vinden. Daarbij kun je gedurende het hele proces rekenen op deskundige, betrokken en bevlogen professionals die meedenken in jouw behoefte.

Voordelen voor medewerkers

  • Begeleiding naar jouw (vaste) droombaan in de zorg en indien gewenst kun je op meerdere werkplekken ervaring opdoen.
  • Veel persoonlijke en oprechte aandacht en ondersteuning bij alles waar je als medewerker mee te maken krijgt.
  • En meer…
cover-image

Hoe ziet dit eruit?

Robin is een betrokken en bevlogen arbeidsbemiddelaar en biedt professionals in de zorg en welzijn de best passende baan. Samen willen we de zorg op ieder ons eigen vlak nog een stukje beter maken! Door ons te verdiepen in jouw wensen en behoeften, je competenties en kennis goed in kaart te brengen en deze te combineren met de (vaste) banen bij onze relaties, zijn wij in staat om de juiste match te maken. Robin streeft altijd toe naar een structurele invulling en een direct dienstverband. Uiteraard zijn we er voor je gedurende het gehele traject.

Een en ander is afhankelijk van de afspraken met de betreffende organisatie. Er zijn drie verschillende vormen mogelijk;

Deta-vast constructie

Bij deze werkwijze kom je eerst voor een vooraf besproken periode bij Robin in dienst. In die periode ga je al aan de slag bij de zorgorganisatie die je mogelijk vervolgens in dienst wil nemen. Deze oplossing biedt jullie beiden de tijd om elkaar in de praktijk te leren kennen. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan neemt de organisatie het werkgeverschap van ons over.

Project HR & recruitment

Ben jij een HR of recruitment professionals? Dan ben jij wellicht geïnteresseerd in de veelzijdige baan als project HR en recruitment professional. Dankzij jouw ervaring als HR en/of recruitmentprofessional kun je hét verschil maken in de zorg. En dat niet bij één, maar verschillende zorginstellingen. In deze functie sta je zorginstellingen met raad en daad bij. Je vaste basis blijft bij Robin. Je bent én blijft onderdeel van ons team.

Werving en Selectie

Gedurende je zoektocht kun je rekenen op een persoonlijke begeleiding. Robin begeleidt jou gedurende je zoektocht naar de ideale baan voor jou en ondersteunt je gedurende het sollicitatietraject. Komen er inhoudelijke vragen of heb je misschien twijfels? We ondersteunen je graag. Is het een match en ga je voor de baan? Dan ga je rechtstreeks in dienst bij de zorgorganisatie.

cover-image

Wat zeggen anderen over Robin?

Ilse Zee
Zorgprofessional
Ik was vooral op zoek naar een afwisselende baan. Tijdens mijn stages merkte ik dat ik na een periode wel weer toe was aan iets nieuws. Het werken via Robin bevalt mij heel goed, ik doe steeds meer ervaring op doordat ik in allerlei praktijken terechtkom. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren.
Amber
Zorgprofessional
Ik doe graag meer werkervaring op en wil blijven groeien. Daarom past werken bij Robin goed bij mij. Geen werkplek is het hetzelfde, daardoor blijft het afwisselend en ik groei ik met de dag.
Geertje Maalderink
Zorgprofessional
Ik heb door corona maar één stageplek gezien en ik vind het een fijn idee dat ik nog een beetje sturing krijg door middel van het scholingsbudget, de leerdoelen en het nauwe contact met Eline of Jarra.
Megan Laming
Trainee in de zorg
Omdat ik pas afgestudeerd ben, vind ik het fijn om nog wat extra hulp te krijgen bij mogelijke leermomenten. Daarnaast kan ik via Robin meer ervaring opdoen door op meerdere werkplekken werkzaam te zijn.
Simone Wichmann
Doktersassistent
Robin biedt veel afwisseling doordat ik in meerdere praktijken werkzaam kan zijn. Dat bevalt me goed! Hiernaast is bij Robin alles goed geregeld, het is een fijne werkgever. Ik heb voldoende doorgroeimogelijkheden en kansen om scholingen te volgen.
Selma Milak
Zorgprofessional
Waarom Robin? Via Robin kun je heel veel kanten op. Je kunt veel werkervaring opdoen en je leert veel nieuwe mensen kennen, wat ook goed is voor je persoonlijke ontwikkeling.
cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.