cover-image

 Werving en selectie 
van eigen personeel via Robin

Meer informatie of een aanvraag doen? Robin helpt graag.

Op zoek naar een nieuwe HR- of zorgprofessionals in jouw team? Het werven en selecteren van de juiste collega kan een hele klus zijn, en om veel tijd en focus vragen. Robin kan helpen bij de werving en selectie van de juiste professionals.

Wat houdt werving en selectie via Robin in?

Bij werving en selectie is Robin verantwoordelijk voor het vinden en selecteren van geschikte kandidaten voor een specifieke functie binnen je organisatie. Dit omvat het opstellen van vacatureteksten, het actief benaderen van potentiële kandidaten, het voeren van sollicitatiegesprekken en het selecteren van de juiste kandidaat voor de functie. Robin fungeert als een tussenpersoon tussen de organisatie en de kandidaten. Goed om te weten; je bent als organisatie altijd de partij die de definitieve keuze maakt. Je gaat alleen een dienstverband aan als je tevreden bent over de match! Robin werkt hierbij op de zogenoemde no cure no pay basis. Dit houdt in dat je pas betaalt zodra je een professional in dienst neemt.

cover-image

Waarom werving en selectie via Robin?

Robin beschikt over een groot netwerk in de zorg en HR, waardoor zij continu in verbinding staat met (potentiële) medewerkers. Het werving- en selectieproces van Robin is modern, persoonlijk en zorgvuldig, zodat er ook in de krappe arbeidsmarkt een juiste match kan worden gecreëerd. Het bijkomende voordeel van deze werkwijze van Robin is dat het zo voor een praktijk mogelijk is om snel met meerdere kandidaten in contact te komen. Gekeken naar de prijs is deze in de meeste gevallen tevens concurrerend ten opzichte van de eigen tijd en advertentiekosten die naar een vacature uit zouden gaan.

Geen recruiter in dienst

Zelfs als u geen interne recruiter heeft, helpt Robin bij het vinden van gekwalificeerd zorgpersoneel, gebruikmakend van onze uitgebreide ervaring en netwerk in de zorgsector.

Toegang tot netwerk van zorgprofessionals

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van zorgprofessionals en ons branchespecialisme voor het vinden van de juiste kandidaten.

Resultaatgerichte werving

Bij Robin waarderen we de werving van medewerkers op basis van resultaten, zodat je alleen betaalt voor succesvolle plaatsingen.

cover-image

No cure, no pay

Zonder succesvolle plaatsing vindt er geen betaling plaats. Zodra wordt besloten de kandidaat een dienstverband aan te bieden en beide partijen de overeenkomst tekenen, wordt de factuur vanuit Robin verstuurd.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.