cover-image

 Yvonne van de Stay 

Ongeveer een jaar geleden zijn we in aanraking gekomen met het team van Robin. Een kleine slagvaardige club met een gezonde portie empathie. Dat is juist wat wij belangrijk vinden; inlevingsvermogen!
Yvonne van de Stay
Directeur bij Stichting Thuiszorg Helpende Hand

Ongeveer een jaar geleden zijn we in aanraking gekomen met het team van Robin. Een kleine slagvaardige club met een gezonde portie empathie. Dat is juist wat wij belangrijk vinden; inlevingsvermogen! Robin helpt ons om goede medewerkers te vinden in de zorg. Dat kan alleen maar door je goed in te leven in onze organisatie. Door korte lijnen en een prettige samenwerking, heeft Robin al een aantal 'leads' aan ons kunnen linken waar we actief mee aan de slag zijn gegaan. De manier van adverteren is erg toegankelijk voor potentiële medewerkers. Wij zijn erg blij met de samenwerking met Robin en hopen nog lang een beroep te mogen doen op hun diensten.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.