cover-image

 Recruitment diagnose  voor zorgorganisaties

Met onze vrijblijvende Recruitment Diagnose brengen we pijnpunten en kansen omtrent de huidige recruitmentstrategie binnen jouw zorgorganisatie in beeld.

Wij helpen je graag met het maken van de juiste match

Je hebt nieuwe collega’s nodig. En het liefst zo snel mogelijk. De huidige medewerkers ervaren druk en de kwaliteit van zorg moet geborgd blijven. Maar nieuwe collega’s aantrekken blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. Wat nu? Welke stappen kun je nog nemen om die nieuwe collega’s aan je te binden? Robin kan je helpen! Robin draagt namelijk zorg voor talent en goed werkgeverschap. En goed werkgeverschap begint al bij een professioneel recruitmentproces!

cover-image

Hoe dan?

Soms is het fijn en goed een externe (recruitment)professional eens mee te laten denken over de huidige strategie en tools. Grote kans dat hij of zij weer nieuwe ideeën en kansen ziet, waar je wellicht zelf niet aan gedacht hebt. Goed nieuws: Robin kan die externe recruitmentprofessional voor je zijn en heeft hiervoor de Recruitment Diagnose ontwikkeld.

Geheel vrijblijvend kunnen wij deze Recruitment Diagnose bij jouw zorgorganisatie uitvoeren. De diagnose is erop geënt om de pijnpunten en kansen omtrent de huidige recruitmentstrategie boven tafel te halen. Uiteindelijk natuurlijk met het doel dat vacatures in de toekomst sneller ingevuld worden.

Werving en Selectie

Op zoek naar een nieuwe HR- of zorgprofessionals in jouw team? Het werven en selecteren van de juiste collega kan een hele klus zijn, en om veel tijd en focus vragen. Robin kan helpen bij de werving en selectie van de juiste professionals.

Interim HR & Recruitment adviseurs

De opdrachten kunnen variëren van het ondersteunen bij het opzetten van HR-processen en -beleid, het uitvoeren van wervingscampagnes, het begeleiden van sollicitatieprocedures tot het adviseren over personeelsbeheer en organisatieontwikkeling.

Detachering met overname

Een deta-vast constructie is een vorm van dienstverlening waarbij de professional in eerste instantie op detacheringsbasis wordt ingezet bij een organisatie. Na een vooraf bepaalde periode bestaat de mogelijkheid om de betreffende professional in vaste dienst te nemen bij je organisatie.

cover-image

Hoe gaan we te werk?

Informatie ophalen

Eerst halen we informatie bij je op en zoomen we in op de huidige strategie. Dit doen we door middel van een vragenlijst die we fysiek in een gesprek van gemiddeld één uur met je doornemen.

Verslaglegging

Na afloop maken we een overzichtelijk verslag van het gesprek dat we met elkaar gevoerd hebben.

Advies

Het verslag dat we je toesturen bevat ook een advies vanuit ons. Welke pijnpunten en kansen zien wij? En welke optimalisatiestappen zou je kunnen nemen om vacatures in de toekomst sneller of beter in te vullen?

Aan de slag!

Het verslag en advies bieden je nieuwe inzichten waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Misschien met hulp van Robin, misschien ook niet. We wensen je vanaf hier in ieder heel veel succes met de werving!

Interesse?

Vul bij interesse in de Recruitment Diagnose het formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een gesprek met je in te plannen.

Ik wil een vraag stellen
cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.