cover-image

 Detachering  met de mogelijkheid en intentie tot overname

Meer informatie of een aanvraag doen? Robin helpt graag.

Wij helpen je graag met het maken van de juiste match

Een deta-vast constructie is een vorm van dienstverlening waarbij de professional in eerste instantie op detacheringsbasis wordt ingezet bij een organisatie. Na een vooraf bepaalde periode bestaat de mogelijkheid om de betreffende professional in vaste dienst te nemen bij je organisatie. Dit biedt zowel de werkgever als de werknemer de kans om elkaar beter te leren kennen voordat er een vast dienstverband wordt aangegaan.

cover-image

Wat houdt detachering in?

Detachering via Robin houdt in dat je een HR- of zorgprofessional voor een tijdelijke periode ‘inhuurt’. Bestaat er (zeer waarschijnlijk) de mogelijkheid dat je hem of haar vervolgens in eigen dienst wilt nemen? Dan kun je gebruikmaken van deze dienst. Dit houdt in dat de professional voor drie of zes maanden via onze detacheringsdienstverlening bij jouw organisatie komt werken. In die tijd is Robin werkgever en draagt Robin zorg voor de nodige begeleiding op afstand, goede salarisafhandeling, verlof en vakantiereservering, eventuele begeleiding bij ziekte, et cetera. In principe spreek je in deze periode de intentie uit dat de professional in ieder geval gedurende de gehele periode werkzaam in jouw organisatie blijft.

De voordelen:

Robin ontzorgt

Administratieve, juridische en financiële taken en verantwoordelijkheden worden tijdens deze periode uit handen genomen.

Geen verplichting

Soms is het fijn om een mogelijk nieuwe collega eerst vrijblijvend te leren kennen, voordat je de keuze maakt om hem of haar in eigen dienst te nemen.

Flexibiliteit

Soms loopt het anders dan verwacht. Mocht de opdracht om een bepaalde reden toch eerder stoppen, dan zou dit per direct kunnen.

Samenwerken met een expert

Samen sta je sterker, daarom werk je samen met een ervaren partner die achter je staat.

  • Bevalt de samenwerking voor jullie beiden goed? Dan kan de professional op elk gewenst moment en dus ook eerder dan de besproken periode, tegen betaling van een fee, in eigen dienst genomen worden.
cover-image

Hoe detacheren met overname-mogelijkheid werkt.

De zorgorganisatie geeft bij Robin aan naar welk profiel gezocht dient te worden (functie, ervaring, eigenschappen).

Robin gaat op zoek naar de juiste match voor jouw organisatie.

Er vindt een kennismakingsgesprek plaats tussen jou en de professional.

Beiden enthousiast? De professional gaat (op flexibele basis) voor de voorafgaand besproken periode bij je aan de slag. Robin is dan werkgever.

Bij beëindiging van deze periode, kan in overleg besloten worden of de professional in eigen dienst genomen wordt (tegen betaling van een fee).

Beiden nog steeds enthousiast? Robin draagt de zorgprofessional over aan de organisatie.

Wat zijn de kosten?

Aan de detacheringsperiode zijn (vanzelfsprekend) kosten verbonden. Benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact op met onze collega’s.

 

Andere opties via Robin

Wil je direct de medewerker binden aan je organisatie? Kies dan voor Robins werving & selectie dienstverlening. Je kunt de professional dan direct zelf een arbeidsovereenkomst aanbieden.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.