cover-image

 Interim  HR & Recruitment adviseurs

Meer informatie of een aanvraag doen? Robin helpt graag.

Wij helpen je graag met het maken van de juiste match

Robin heeft een team van professionals in dienst die kennis en ervaring hebben van recruitment en HR binnen de branche. Deze interim professionals kunnen specifieke expertise en ervaring bieden gedurende een bepaalde periode. De opdrachten kunnen variëren van het ondersteunen bij het opzetten van HR-processen en -beleid, het uitvoeren van wervingscampagnes, het begeleiden van sollicitatieprocedures tot het adviseren over personeelsbeheer en organisatieontwikkeling.

cover-image

Waarom kies je voor interim HR & recruitment advies?

 

Geen recruiter in dienst

Zelfs als u geen interne recruiter heeft, helpt Robin bij het vinden van gekwalificeerd zorgpersoneel, gebruikmakend van onze uitgebreide ervaring en netwerk in de zorgsector.

Tijdelijke vervanging van eigen recruiter

Als je tijdelijk een recruiter moet vervangen, biedt Robin een flexibele en deskundige oplossing om uw recruitmentproces zonder onderbreking voort te zetten.

Opzetten van nieuwe recruitmentafdeling

Voor het opzetten van een nieuwe recruitmentafdeling biedt Robin strategische ondersteuning en de nodige expertise om een efficiënte en effectieve afdeling van de grond af aan op te bouwen.

Versterken recruitmentafdeling

Robinzorg werkt samen met jouw huidige team om de recruitmentstrategie en -processen te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen.

Strategisch recruitment plan en advies

We bieden langetermijnadvies en plannen voor jouw recruitmentstrategie, gericht op het versterken van het personeelsbestand en het ondersteunen van organisatiegroei.

Employer brand versterken

Robinzorg helpt bij het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om uw werkgeversmerk te versterken, zodat u een aantrekkelijke werkgever blijft in de competitieve zorgsector​.

cover-image

Daarom kies je voor Robin! 

Bij Robinzorg begrijpen we dat het vinden van het juiste zorgpersoneel meer vraagt dan alleen een goede vacaturetekst. Ons team van professionals is gespecialiseerd in recruitment en HR binnen de gezondheidszorg.  We maken gebruik van geavanceerde tools en technologieën om het recruitmentproces te stroomlijnen en te optimaliseren. Dit omvat AI-gedreven zoekhulpmiddelen voor het snel vinden van geschikte kandidaten, automatische sourcing, uitgebreide data-analyse, en efficiënte applicant tracking systemen. Ons doel is om een naadloze en effectieve wervingservaring te bieden.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.