cover-image

 Diensten  van Robin

Robin draagt zorg voor continuïteit en capaciteit in jouw zorg- en HR-team.

Wij helpen je graag met het maken van de juiste match

Op zoek naar uitbreiding van je vaste collega’s voor je team? En ervaar je dit als een tijdrovende en/of lastige klus? Hoe zou het zijn als je een organisatie kunt inschakelen die jou en je organisatie hierbij verder helpt?

Heb je bovenstaande vragen met een volmondige ‘JA’ beantwoord? Dan ben je bij Robin aan het juiste adres. Robin is gespecialiseerd in het vinden, boeien en binden van professionals voor de zorg & welzijnsbranche. Niet om ze bij Robin te houden, maar om getalenteerd personeel te begeleiden en te matchen met de juiste werkgever.

Meer weten? Plan een vrijblijvend gesprek in. Telefonisch, online of op locatie. Grote kans dat we je al direct kunnen helpen. Wat is dan nog een uurtje tijd?!

cover-image

Robins diensten

Robin zorgt in een lastige arbeidsmarkt voor een optimale vaste bezetting in je organisatie. Dat doen we door bij de werving van nieuwe kandidaten een goede vertaling te maken van de cultuur in je organisatie zodat dit verhaal aanslaat bij de juiste kandidaat. Daarmee zorgen we bij onze klanten voor langdurige, bestendige arbeidsrelaties. Daarbij kun je gedurende het hele proces rekenen op deskundige, betrokken en bevlogen professionals die meedenken in jouw behoefte.

Werving en Selectie

Op zoek naar een nieuwe HR- of zorgprofessionals in jouw team? Het werven en selecteren van de juiste collega kan een hele klus zijn, en om veel tijd en focus vragen. Robin kan helpen bij de werving en selectie van de juiste professionals.

Interim HR & Recruitment adviseurs

De opdrachten kunnen variëren van het ondersteunen bij het opzetten van HR-processen en -beleid, het uitvoeren van wervingscampagnes, het begeleiden van sollicitatieprocedures tot het adviseren over personeelsbeheer en organisatieontwikkeling.

Detachering met overname

Een deta-vast constructie is een vorm van dienstverlening waarbij de professional in eerste instantie op detacheringsbasis wordt ingezet bij een organisatie. Na een vooraf bepaalde periode bestaat de mogelijkheid om de betreffende professional in vaste dienst te nemen bij je organisatie.

cover-image

Advies gewenst?

Welke dienstverlening het beste bij jouw organisatie past kunnen we samen onderzoeken. Om van waarde te kunnen zijn voor jou en je organisatie vinden we het belangrijk om je wensen en behoeften goed in beeld te krijgen. Dit bespreken we graag met je onder het genot van een heerlijke kop cappuccino!

Je kunt ons makkelijk bereiken via info@robinzorg.nl, 088-2013840 of het contactformulier.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.