cover-image

 Voordelen  voor jou

Medewerkersvoordelen

Vanuit de wet worden er eisen gesteld aan goed werkgeverschap, anders gezegd wat moet je als werkgever minimaal doen om goed te zijn voor je medewerkers. Robin heeft deze taak uitbesteed aan specialisten, namelijk de backofficepartij PRO HRM. Bij PRO HRM doen ze meer voor je dan alleen je salaris betalen. Ze zorgen dat jouw contract in orde is en hebben een helpdesk die het antwoord weet op al je vragen. Robin blijft betrokken en altijd je eerste aanspreekpunt.

Samen met PRO HRM heeft Robin hiernaast nog meer voordelen voor jou geregeld. Hieronder leggen we je graag uit wat de medewerkersvoordelen zijn.

cover-image

Robins voordelen

> Robin vindt jouw vaste droombaan die wél een match is;

> Robin heeft persoonlijke aandacht voor je;

> Robin kent een uitstekende begeleidingsproces gedurende je sollicitatieproces. Je staat er niet alleen voor;

> Robin werkt regionaal. We kennen de markt!

Onder de pijlers ‘Vitaliteit’ en ‘Ontspanning’ vind je nog meer voordelen omtrent het betreffende thema die wij jou kunnen bieden. Neem dus gerust eens een kijkje en profiteer van je voordelen. Veel plezier namens Robin!

 

Ilse Zee
Zorgprofessional
Ik was vooral op zoek naar een afwisselende baan. Tijdens mijn stages merkte ik dat ik na een periode wel weer toe was aan iets nieuws. Het werken via Robin bevalt mij heel goed, ik doe steeds meer ervaring op doordat ik in allerlei praktijken terechtkom. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren.
Amber
Zorgprofessional
Ik doe graag meer werkervaring op en wil blijven groeien. Daarom past werken bij Robin goed bij mij. Geen werkplek is het hetzelfde, daardoor blijft het afwisselend en ik groei ik met de dag.
Geertje Maalderink
Zorgprofessional
Ik heb door corona maar één stageplek gezien en ik vind het een fijn idee dat ik nog een beetje sturing krijg door middel van het scholingsbudget, de leerdoelen en het nauwe contact met Eline of Jarra.
Megan Laming
Trainee in de zorg
Omdat ik pas afgestudeerd ben, vind ik het fijn om nog wat extra hulp te krijgen bij mogelijke leermomenten. Daarnaast kan ik via Robin meer ervaring opdoen door op meerdere werkplekken werkzaam te zijn.
Simone Wichmann
Doktersassistent
Robin biedt veel afwisseling doordat ik in meerdere praktijken werkzaam kan zijn. Dat bevalt me goed! Hiernaast is bij Robin alles goed geregeld, het is een fijne werkgever. Ik heb voldoende doorgroeimogelijkheden en kansen om scholingen te volgen.
Selma Milak
Zorgprofessional
Waarom Robin? Via Robin kun je heel veel kanten op. Je kunt veel werkervaring opdoen en je leert veel nieuwe mensen kennen, wat ook goed is voor je persoonlijke ontwikkeling.
cover-image

Meer weten?

Heb je vragen over de voordelen? Of wordt er bij een voordeel aangegeven dat je een speciale code nodig hebt om ervan gebruik te maken? Neem dan contact op met je eerste aanspreekpunt bij Robin, of mail ons team via info@robinzorg.nl of bel naar 088-2013840.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.