Eline Delhez
Senior Recruitment Business Partner
Recruiter img
Eline Delhez
Senior Recruitment Business Partner

Wat is jouw functie binnen Robin?

Ik ben voornamelijk bezig met het uitbreiden van onze klantenportefeuille en het relatiebeheer met onze samenwerkingspartners.

Waar hoop je naartoe te gaan met Robin?

Ik hoop dat ik Robin mag helpen met haar groei in samenwerkingspartners, zodat we onze professionals een mooi paillet aan vacatures voor kunnen leggen passend bij hun wensen.

Wat is jou bijgebleven op het werk?

Een poosje geleden ben ik uitgenodigd samen met Sanne om mee te kijken bij een van de spoedposten in Zuid-Limburg. Een hele indrukwekkende ervaring!

In wat voor omgeving ben jij het productiefst?

Het liefst in mijn eigen ‘bubbel’ op kantoor, muziekje op de achtergrond en een flinke takenlijst om me in te bijten.

Hoe ziet jouw perfecte (werk)dag eruit?

Toch het kopje koffie om mee op te starten, een kennismakingsgesprek met een voor ons nog onbekende zorgorganisatie om hen beter te leren kennen en vacatures door te spreken, een gezamenlijke lunch waarbij een potje darten (inclusief overwinning natuurlijk) niet mag missen, en aan het einde van de dag bevestiging ontvangen vanuit een zorgorganisatie dat ze de professional die via ons op gesprek is gekomen graag een aanbod willen doen omdat de match zo goed voelt.

Wat heb je nog op je bucketlist staan?

Ik zou hier het liefst willen schrijven: zwemmen met haaien of bungeejumpen maar puntje bij paaltje ben ik hier niet genoeg durfal voor. Mijn grootste bucketlist wens is om gelukkig te blijven.

Hoe ziet jouw perfecte vrijdagavond/weekend eruit?

We hebben een grote, ronde eettafel thuis. Het liefst zie ik daar rondom mijn dierbaarste vriendinnen zitten, een goede borrelplank en goed glas wijn erbij en ik ben helemaal in mijn nopjes.

Bel me terug

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.