Sanne van Houtert
Algemeen manager
Recruiter img
Sanne van Houtert
Algemeen manager

Wat is jouw functie binnen Robin?

Binnen Robin ben ik algemeen manager, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor het dagelijks reilen en zeilen van onze organisatie en daarbij team Robin coach en begeleid.

Hoe draag jij je steentje bij om Robin speciaal te maken?

Inmiddels draai ik al wat jaren mee in de flexbranche en heb daardoor al veel mogen leren. Andersom vind ik het dan ook leuk om anderen te inspireren. Ik deel graag mijn kennis, help collega’s graag als ze vragen hebben en dan met name als er ingewikkelde kwesties zijn. Verder zorg ik voor een transparante en heldere dienstverlening. Binnen Robin creëer ik zo veel mogelijk een werkomgeving waarbij je kan groeien en bloeien. We halen allemaal het beste uit ons zelf wanneer je de ruimte krijgt om te ontwikkelen waar je goed in bent en ondersteuning te krijgen bij hetgeen je lastig vindt. Verder is een goede balans tussen hard werken en de fun factor erg belangrijk bij Robin.

Hoe begin jij je dag het liefst?

Na een ontbijtje met een lekkere koffie en een liefdevol ochtendafscheid van mijn gezin, start ik graag de dag op met mijn collega’s. Dit doen we elke ochtend, even inchecken bij elkaar en de belangrijkste zaken van die dag doornemen.
Meestal zijn wij allemaal op kantoor aan het werk, maar af en toe werk ik ook vanuit huis.

Hoe ziet jouw perfecte (werk)dag eruit?

Een dag waarbij we productief zijn, met een goede werksfeer en tevreden mensen. Zelf word ik ook erg gelukkig van het contact met mijn relaties, dat zijn zowel de contactpersonen binnen de zorgbedrijven als de mensen die via Robin werken.

Wat is typisch jou?

Altijd iets lekkers op het bureau hebben, chocolade bij voorkeur! Gelukkig sta ik er niet alleen in bij team Robin.

Bel me terug

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.