cover-image

 Wist je dit van Eline..? 

Wist je dit van Eline..?
Medewerkers 13 Dec 2022 door Eline Delhez

Deze week zetten we onze collega Eline in de spotlight. Voor velen van jullie een bekend gezicht van Robin. Maar.. hoe goed kennen jullie Eline al? Wisten jullie bijvoorbeeld dat ze van origine afgestudeerd is aan de hotelschool? En dat ze altijd te porren is voor een potje 30 seconds? In dit artikel maak je verder kennis haar.

Hoe ben je begonnen bij Robin?

“Inmiddels werk ik hier bijna vier jaar. Destijds heette het nog PRO Flexpool. De branche van detacheren en uitzenden sprak me altijd al erg aan. Daarnaast vond ik de zorg een mooie sector, dus deze combi was ideaal!”

Deze vacature kwam voorbij en de diversiteit in de functie sprak Eline meteen aan. Het gesprek wat volgde was ontzettend leuk. Heel informeel en vooral gericht op wie ze is als persoon. Ze was natuurlijk een beetje nerveus en heel netjes gekleed, maar achteraf was dat totaal niet nodig.

Waarom deze rol bij Robin?

Enerzijds ben je echt in gesprek met mensen, achterhalen hoe je iemand kunt helpen. Anderzijds het contact met opdrachtgevers met natuurlijk een andere insteek, maar ook heel warm. Die twee samen met elkaar verbinden vindt ze super leuk. 

Robin staat voor talent zien en benutten. Hoe heb je dat zelf ervaren? 

“Toen ik hier begon kwam ik net van school, maar ik voelde aan alles dat ik hier mocht gaan leren. Ik ben nog steeds heel blij met deze kans.” Ze geeft aan dat ze bijvoorbeeld meteen mocht beginnen met de ARTRA cursus. Tijdens de persoonlijke gesprekken die ze heeft gaat vooral om wat Eline zelf wil en hoe Robin haar daarbij kan helpen. Het gevoel wat ze dus bij haar sollicitatiegesprek had, heeft ze nog steeds. Ze mag meedenken in de kansen die ze ziet en krijgt ook de ruimte om daarmee aan de slag te gaan.

Wat is tot nu toe je leukste herinnering?

“Sowieso het weekend in de Ardennen natuurlijk.” Voor Eline voelde dat meer als een vriendenweekend dan een weekend met collega’s. Maar ook de kleine dingen. Met een grote lach vertelt ze: “We zijn een keer met Sanne (Algemeen manager Robin) en twee collega’s na werken blijven borrelen en hebben toen 30 seconds met elkaar gespeeld. Super gezellig!”

Ook de momenten tussendoor zijn belangrijk voor Eline. Op maandagochtend met elkaar delen wat voor gekkigheid er is uitgespookt. Vooral ook alle lol met elkaar tijdens brainstormsessies. Daar komen uiteindelijke de beste ideeën uit voort. Alles is bespreekbaar en dat voelt fijn.

Waar ben je trots op?

Eline was nog maar 21 toen ze hier begon. Net afgestudeerd en nog weinig tot geen werkervaring. Ze is dan ook vooral trots op de ontwikkeling die ze zowel persoonlijk als op professioneel vlak heeft gemaakt. “Ik weet nog toen ik begon dat ik dacht: ik snap helemaal niks van die CAO’s en uitzendthermen.” Nu is dat al heel anders en is ze helemaal thuis in de branche. Inmiddels is ze ook gestart met saleswerkzaamheden en blijft ze zich verder ontwikkelen. 

Daarnaast is ze ook trots op de verbondenheid wat het team met elkaar heeft. Tijdens de coronaperiode was het echt wel even schakelen, maar iedereen wilde er echt voor gaan. Dat je niet met zijn allen naar kantoor mocht was lastig, iedereen miste de gezelligheid met elkaar. “We moesten eerder mensen naar huis sturen, dan dat collega’s thuis wilden werken.”

Samen met Robin de zorg een beetje beter maken. Hoe is dat voor jou?

Robin is een groeiende organisatie, er zijn korte lijntjes en je kunt écht in gesprek over je eigen ideeën. Wat het uitdagend maakt, maar juist ook heel leuk, is dat de markt zich continu ontwikkeld. Elke keer als je denkt ‘dit is het’, dan zie je weer nieuwe kansen. “Door de korte lijnen in de organisatie heb ik het gevoel dat ik kan bijdragen met mijn ideeën en lekker snel kan doorpakken. Ik sta er zelf ook achter dat we als organisatie een duurzame match belangrijk vinden. Met sommige opdrachtgevers werken we al jaren. Je bouwt daar een band mee op, dus ik wil ook echt een fijne collega bij hen aandragen.”

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.