cover-image

 Inhouse HR en/of recruitment expertise 

Inhouse HR en/of recruitment expertise
HR-professionals 06 May 2022 door Sanne van Houtert

Afhankelijk van het type organisatie en de grootte ervan, zijn zorgorganisaties vaak al voorzien van een HR- en/of recruitmentafdeling. Maar soms vragen omstandigheden ernaar om extra capaciteit of expertise aan je team toe te voegen. Bijvoorbeeld vanwege extra drukte op de afdeling of voor (tijdelijke) vervanging van een uitgevallen collega. 

Wist je dat...

Robin speciaal opgeleide HR & recruitment experts heeft voor de zorg? Deze professionals van Robin kunnen het werving en selectieproces binnen elke zorgorganisatie direct oppakken of ondersteunen. Heb je je social media accounts niet op orde of wil je hier meer uit halen in het kader van recruitment? Onze professionals helpen je op weg.
Is er juist meer behoefte aan ondersteuning op de HR service desk of andere (administratieve) ondersteuning? Ook dan heeft Robin de juiste professionals speciaal voor de zorgsector beschikbaar!

Waarom kiezen voor Robin?

Een vraag die zeer waarschijnlijk opkomt tijdens je zoektocht. Het eerlijke en realistische verhaal kun je het beste teruglezen in de opsomming van ‘onze voordelen’: 

  • We werken met ervaren HR- en recruitmentprofessionals die toegewijd zijn aan jouw bedrijf;
  • Ze zijn specialisten op het gebied van HR en recruitment in de zorg;
  • Ze geven advies en denken mee over het proces;
  • Het hele team van Robin staat klaar als back-up.
Advies gewenst of heb je interesse?

Robin helpt je graag en denkt graag mee met jouw personeelsvraagstuk! Je kunt Robin makkelijk bereiken via info@robinzorg.nl, 088-2013840 of het contactformulier.

WhatsApp of direct mobiel schakelen kan ook via 06 18 59 84 63 of s.vanhoutert@robinzorg.nl.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.