cover-image

 Even voorstellen... Sanne van Houtert 

Even voorstellen... Sanne van Houtert
Medewerkers 29 Apr 2020 door Sanne van Houtert

We stellen je de komende blogs graag uitgebreid voor aan het deskundige team van Robin.

Even voorstellen, ik ben Sanne van Houtert-Hameleers en ik ben algemeen manager bij Robin. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle werkprocessen op het kantoor bij Robin

Ik werk aan verschillende projecten zoals Robin Academy, een online opleidingsportaal. Daarnaast vind ik het belangrijk om al onze zorgprofessionals te leren kennen. Ik maak dan ook regelmatig tijd voor een gesprek. Dat geldt ook voor onze opdrachtgevers in de zorg, ik hecht veel waarde aan de opbouw van een langdurige samenwerking. Dit doe ik allemaal niet alleen, ik mag het team bij Robin dagelijks begeleiden bij de invulling van hun werk. Een super uitdagende werkweek dus! Mocht jij mij een keer willen spreken, laat het gerust weten!”

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.