cover-image

 Even voorstellen... Jarra Langeslag 

Even voorstellen... Jarra Langeslag
Medewerkers 11 Nov 2020 door Sanne van Houtert

We stellen je in deze en de vorige blogs graag uitgebreid voor aan het deskundige team van Robin!

“Even voorstellen! Mijn naam is Jarra Langeslag en sinds oktober ben ik als Recruitment Business Partners onderdeel van Robin. Ik houd mij hierbij dagelijks bezig met het oplossen van personeelsvraagstukken binnen de huisartsenzorg in verschillende regio’s.

Ik krijg voldoening van het opbouwen van de relatie met zowel de zorgprofessionals, huisartsenpraktijken als de huisartsenorganisaties waar we mee samenwerken. Continu probeer ik mij te verdiepen in de wederzijdse belangen. Robin heeft als missie om samen met de zorgprofessionals zorg beschikbaar te houden. Vanuit mijn functie als HR-adviseur draag ook ik daar graag mijn steentje aan bij!

Heb je een persoonlijke vraag voor mij of ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de huisartsenzorg? Neem dan contact met mij op!”

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.