cover-image

 Even voorstellen... Eline Delhez 

Even voorstellen... Eline Delhez
Medewerkers 29 May 2020 door Eline Delhez
 

“Graag stel ik mij voor! Mijn naam is Eline Delhez en ik ben Recruitment Business Partner bij Robin. Robin heeft als missie zorg beschikbaar te houden. Hiervoor zoeken mijn collega’s en ik doorlopend nieuwe zorgprofessionals.

Wat het werken bij Robin zo leuk maakt? De afwisseling en het contact met zorgprofessionals en huisartsenpraktijken. Je kunt bij mij daarnaast altijd terecht voor vragen omtrent arbeidsvoorwaarden en -rechten.

Ik werk graag bij Robin door de korte lijnen, de positieve energie van alle medewerkers en de mogelijkheden om samen met onze bevlogen zorgprofessionals de organisatie verder te laten groeien.

Wil jij ook bij Robin komen werken? Of heb jij een andere vraag aan mij? Laat het mij gerust weten!”

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.